Digitaalinen ulkomainonta kauppakeskuksissa Helsingistä Rovaniemelle

Digitaalinen ulkomainonta 25:ssä kauppakeskuksessa Helsingistä Rovaniemelle

Digitaalinen ulkomainonta kauppakeskuksissa tavoittaa kuluttajat valtakunnallisesti Helsingistä Rovaniemelle! Ocean Outdoor Finland:n 163 digitaalisen mainosnäytön verkosto kattaa 25 kauppakeskusta 15:sta kaupungissa tarjoten kanavan 1,5 miljoonan kauppakeskusasiakkaan tavoittamiseen joka viikko.

Digitaalinen ulkomainonta on mainosmuotona ohittamaton ja kauppakeskus mainosympäristönä lähellä ostopäätöstä. Näin ollen kauppakeskukseen sijoitettua mainosverkostoa voi tehokkaasti hyödyntää sekä tunnettuuden kasvattamiseen että ostopäätöksen vahvistamiseen. Valtakunnallisen kampanjan lisäksi kohdennuksen voi helposti tehdä valmiiden kohdennuspakettien kuten Apteekki-sarjan avulla. Lisäksi kauppakeskuskohtainen tuotteistus mahdollistaa vaivattoman aluellisen mainonnan toteutuksen.

Tutustu vaihtoehtoihin ja tilaa oma kauppakeskuskampanja jo tänään!

 

Tutustu kauppakeskusmainontaan:

Mediatiedot - Ocean Outdoor Finland

 

Ocean Group:

Ocean Outdoor on Ison-Britannian digitaalisen ulkomainonnan markkinajohtaja, joka on listattuna Lontoon pörssissä. Kansainvälinen mainosverkosto kattaa Iso-Britannian, Ruotsin, Tanskan, Norjan, Suomen, Hollannin ja Saksan.

 

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.