Hevosurheilu - Suomalaisen hevosihmisen tärkein julkaisu

Hevosurheilu - Suomalaisen hevosihmisen tärkein julkaisu - Tavoita raviurheilusta ja ratsastuksesta kiinnostuneet kuluttajat

Hevosurheilu - Suomalaisen hevosihmisen tärkein monikanavainen media, joka tarjoaa laadukasta ja ajantkohtaista sisältöä ravi- ja ratsastusurheilusta kiinnostuneille.

Hevosurheilu-lehdessä yhdistyvät lähes 100 vuoden kokemus ja edelläkävijän asenne – sekä tietysti hevosalan syvällinen asiantuntemus. Tavoitat printissä ja digitaalisissa medioissa niin perinteiset raviharrastajat kuin ratsastajatkin – sekä miehet että naiset!

Hevosurheilun lukija on valveutunut alan seuraaja, kiinnostunut tämän päivän tuotetarjonnasta ja ostovoimainen kuluttaja. Helpot ja monipuoliset ilmoituspaikat niin printtilehdessä kuin digitaalisissa alustoissakin tarjoaa mainostajalle erinomaiset kanavat tavoittaa raviurheilun ystävät. Hevosurheilu-lehti on loistavaa ajanvietettä, mutta myös ainutlaatuinen ja asiaansa perusteellisesti vihkiytynyt tietolähde kaikille hevosten ja hevosurheilun ystäville.

7-oikein-lehti on raviurheiluun ja pelaamiseen keskittyvä lehtimedia, joka tarjoaa mainostajalle mahdollisuuden tavoittaa viikoittain kymmeniä tuhansia pelaajia valtakunnallisesti.

 

Tutustu tuotteisiin ja medioihin:

Hevosurheilu-lehti

Hevosurheilu-verkkolehti

Hevosurheilu.fi - digitaalinen markkinointi

7-oikein-lehti

Kuninkuusravit - erikoisjulkaisu
 

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.