Market-media - Uusi digitaalinen ulkomedia tavoittaa kuluttajat ostohetkellä päivittäistavarakaupass

Market-media - Uusi digitaalinen ulkomedia tavoittaa kuluttajat ostohetkellä päivittäistavarakaupassa

Market-media on uusi digitaalinen ulkomainosmedia K-Marketeissa ja K-Supermarketeissa tavoittaen kuluttajat ostohetkellä. Lanseerausvaiheessa verkostoon kuuluu 71 kauppaa Pääkaupunkiseudulta, Pirkanmaalta ja Varsinais-Suomesta.

Latauspistemediasta nimensä elokuussa vaihtanut Aktiivimedia lanseeraa uuden digitaalisen ostopäätösten äärellä kuluttajat tavoittavan Market-median. Lanseeraushetkellä mainosverkosto koostuu 71:stä käsidesiautomaatin yhteyteen sijoitetusta pystysuuntaisesta näytöstä Pääkaupunkiseudulla, Varsinais-Suomessa ja Pirkanmaalla.

Market-media tarjoaa mainostajalle mielenkiintoisen mahdollisuuden vaikuttaa ruokakauppojen asiakkaiden ostopäätöksiin marketin sisällä. Market-media mahdollistaa miljoonia kohtaamisia viikkotasolla. Ensivaiheessa vain kaupassa myytävillä brändeillä on mahdollisuus näkyä Market-mediassa.

Aktiivimedian muita mainosmediaverkostoja ovat Korkekoulu-media, Sairaala-media sekä Fitness-media.

Aktiivimedian Market-media sekä kaikki muut mainospaikat ovat ostettavissa suoraan Medianista.

 

Tutustu Market-median tuotteisiin ja tilaa oma ulkomainoskampanja jo tänään:

Market-media

 

Sinua voisi kiinnostaa myös muu ulkomainonta kaupoissa ja kauppakeskuksissa:

Kaupat ja kauppakeskukset

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.