TassuApu.fi - Tavoita koiran- ja kissanomistajat koko Suomen alueella

TassuApu.fi - Tavoita koiran- ja kissanomistajat koko Suomen alueella

TassuApu.fi:llä tavoitat koiran- ja kissanomistajat koko Suomen alueella.

TassuApu.fi on lemmikkien hoitoon, terveyteen ja harrastuksiin keskittyvä sivusto, jonka kautta toimii oman lemmikin hyvinvoinnin seurantaan suunniteltu TassuApu-verkkopalvelu. Palvelu on julkaistu yhteistyössä Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisen tiedekunnan kanssa.

Mainonta TassuApu.fi-palvelussa keskittyy artikkelisivuille, jossa julkaistaan eläinlääketieteen ammattilaisten kirjoittamia kattavia tekstejä erityisesti koirien ja kissojen terveydenhoitoon ja koulutukseen liittyen.

Tutustu mediaan tilaa oma kampanja:

TassuApu - mediatiedot

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.