PunaMusta Media logo

PunaMusta Media

Tiedot

Ratikka on Tampereen seudun tuorein ja huomionarvoisin mainospaikka. Digitaalisilla näytöillä ja kokoteippauksilla tavoitat kuluttajat silloin, kun he ovat liikkeellä. Ratikoissa on yhteensä 126 diginäyttöä ja viikon kampanjan näkyvyys on jopa 134 000 näyttökertaa. Ratikan ulkopintojen kokoteippauksella tuot yrityksesi Tampereen seudun asukkaiden tietoisuuteen. Uusi liikenneväline on kaupungin katseenvangitsija, joka tarjoaa loistavan tavan saada brändisi näkyviin ja lisätä myyntiä.

Mainokset tavoittavat Tampereen ja Pirkanmaan kuluttajat matkalla töihin, kouluun tai ostoksille. Kaikki kaupungilla säännöllisesti liikkuvat taatusti näkevät mainoksesi, jotka ohjaavat heidät ostoksille verkkoon tai myymälään.

Tilaa oma ratikkamainoskampanja jo tänään!

Tuotekuvat: Pasi Tiitola, Tampereen Raitiotie Oy

Tuotteet

Tuotteet

Ladataan lisää tuotteita...

Yhteystiedot

PunaMusta Media

Yhteydenottopyyntö

Mediani.fi – Suomen monipuolisin mainospaikkojen välityspalvelu

Mediani on palvelu mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen. Palvelu tarjoaa mainostajalle nopean väylän löytää enemmän oman kohderyhmän tavoittavia vaihtoehtoja – mainospaikkoja ja medioita. Tehokkaiden kampanjasuunnittelu- ja tilaustenhallintatyökalujen lisäksi Medianissa on monipuoliset työvälineet mainos- ja mediatoimistoille mm. mainostajatilien ja kampanjakohtaisten aineistojen hallintaan. Mainostilan myyjälle Mediani mahdollistaa mainosmyynnin tehostamisen ja tuottavuuden parantamisen. Mediani-palvelu skaalautuu myyntikanavasta verkkokauppa-alustaksi ja varaustenhallintajärjestelmäksi.